Ékstrak tutuwuhan alam
bahan kadaharan
Peralatan sareng téknologi canggih

TENTANG KAMI

Xi'an Demeter Biotéh Co., Ltd.

Xi'an Demeter Biotéh Co., Ltd., ayana di Kota Xi'an, Propinsi Shaanxi, Cina, geus husus dina R&D, produksi jeung jualan extracts tutuwuhan, aditif dahareun, API, jeung bahan baku kosmetik saprak 2008. Demeter Biotéh geus meunang kapuasan konsumén domestik jeung luar nagri ku panalungtikan ilmiah canggih, manajemén modern, jualan alus teuing jeung kamampuhan sanggeus-jualan alus.

Tingali deui
  • ngeunaan-pausahaan
  • ngeunaan-parabot
  • ngeunaan-parabot
  • ngeunaan-R&D
  • ngeunaan-gudang
ngeunaan-pausahaan
ngeunaan-parabot
ngeunaan-parabot
ngeunaan-R&D
ngeunaan-gudang
abvideo_control

Naha Milih Kami?

  • Disertipikasi
    produsén

    Luyu sareng standar pabrik GMP, sertipikat organik EU, sertipikat organik USDA, sertipikat FDA, sareng sertipikat ISO9001.

  • 10 taun+
    pangalaman ékspor

    Demeter parantos diékspor ka 50 nagara + di sakumna dunya ti saprak 2008.

  • alus teuing
    Jasa

    1 jam ngabales, 24-jam eupan balik, 7 * 24 jasa.

Klasifikasi produk

Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., parantos khusus dina R&D, produksi sareng penjualan ekstrak tutuwuhan, aditif pangan, API, sareng bahan baku kosmetik.

  • Ékstrak Tutuwuhan
    Ékstrak Tutuwuhan

    Ékstrak Tutuwuhan

    Bersantai & Saré, Kakebalan naekeun, Antioksidan, Antimikroba & Antiviral, Leungitna Beurat, Brian Kaséhatan & Mémori, Kaséhatan Panon & Panon, lalaki & bikang Enhancer.
  • Bahan Kosmétik
    Bahan Kosmétik

    Bahan Kosmétik

    Bersih, Nangtayungan Kulit, Beauty, Suplemén Kulit Gizi, Freckle jeung Jerawat, Treatment, Beauty Modifikasi, Antioksidan, Whitening, Anti sepuh, Exfoliating.
  • Bahan Dahareun
    Bahan Dahareun

    Bahan Dahareun

    Suplemén Gizi, Asam Amino, Vitamin, Mineral, Bubuk Buah & Sayur Alami, Pigmén, Pemanis, Protéase, Probiotik.
  • API
    API

    API

    Matuh sareng Standar GMP sareng ISO9001, Peralatan & Téknologi Canggih, Manajemén Ngahasilkeun Ketat, Tim Panalungtik Kuat.
bottom_icon

Produk Panas

Skenario Aplikasi

  • Bahan Kosmétik

    Bahan Kosmétik

    Bahan baku kosmetik 100% alami.Hal ieu dipaké pikeun whitening, freckle jeung jarawat, antioksidan, anti sepuh, exfoliating, bersih, ngajaga kulit jsb.

  • Ékstrak Tutuwuhan

    Ékstrak Tutuwuhan

    Sadaya ekstrak tutuwuhan 100% alami.Hal ieu loba dipaké dina farmasi, kadaharan, suplemén kaséhatan, kosmétik, inuman, pigmén alam jsb.

API

API

Dina kadali kualitas, urang mastikeun nuturkeun tungtutan dina ISO9001 jeung standar GMP.kami mastikeun yén sakabéh produk anu alus teuing dina kualitas sarta stabilitas.

API
Bahan Dahareun

Bahan Dahareun

Bahan kadaharan urang utamana dina suplemén gizi, kawas asam amino, vitamin, mineral, jeung buah alami & bubuk sayur, pigmén, pemanis, protease, probiotics jsb.

Bahan Dahareun
news_left_img

Puseur warta

  • 28
    2024-02
    asd

    Naon Mangpaat Glutathione Ngurangan ...

    Ngurangan Glutathione Powder, ogé katelah GSH, mangrupikeun antioksidan penting anu diproduksi sacara alami dina awak.Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. parantos ngahususkeun dina panalungtikan sareng pamekaran ...

    Témbongkeunnews_view_more
  • 27
    2024-02
    asdasd

    Naon Mangpaat Bubuk Melatonin?

    bubuk Melatonin, ogé katelah CAS 73-31-4, mangrupakeun suplement ilahar dipaké pikeun ngamajukeun saré jeung ngubaran gangguan saré.Ieu mangrupikeun hormon anu diproduksi sacara alami dina awak sareng maénkeun peran konci dina ngatur ...

    Témbongkeunnews_view_more
  • 26
    2024-02
    asd

    Naon Mangpaat Kosmétik Grade H...

    Salaku supplier ngarah tina ekstrak tutuwuhan, aditif dahareun, API jeung bahan kosmetik, Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. reueus nawarkeun rupa-rupa produk kualitas luhur, kaasup natrium hy ...

    Témbongkeunnews_view_more