Ekstrak tanduran alami
bahan panganan
Peralatan & teknologi canggih

BABAGAN AWAKE DHEWE

Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd.

Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., dumunung ing Kota Xi'an, Provinsi Shaanxi, China, wis spesialis ing R&D, produksi lan dodolan ekstrak tanduran, aditif pangan, API, lan bahan baku kosmetik wiwit 2008. Demeter Biotech wis menangaké kepuasan pelanggan domestik lan manca karo riset èlmiah majeng, Manajemen modern, sales banget lan kapabilitas sawise-sales apik.

Ndeleng liyane
  • babagan-perusahaan
  • babagan-peralatan
  • babagan-peralatan
  • babagan-R&D
  • babagan-gudang
babagan-perusahaan
babagan-peralatan
babagan-peralatan
babagan-R&D
babagan-gudang
abvideo_control

Kenapa Pilih Kita?

  • Disertifikasi
    pabrikan

    Sesuai karo standar pabrik GMP, sertifikat organik EU, sertifikat organik USDA, sertifikat FDA, lan sertifikat ISO9001.

  • 10 taun+
    pengalaman ekspor

    Demeter wis diekspor menyang 50 negara + ing saindenging jagad wiwit taun 2008.

  • Banget
    Layanan

    1 jam nanggapi, umpan balik 24 jam, layanan 7 * 24.

Klasifikasi produk

Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd., wis khusus ing R&D, produksi lan dodolan ekstrak tanduran, aditif panganan, API, lan bahan mentah kosmetik.

  • Ekstrak Tanduran
    Ekstrak Tanduran

    Ekstrak Tanduran

    Ngaso & Turu, Ngundhakake Kekebalan, Antioksidan, Antimikroba & Antivirus, Mundhut Bobot, Kesehatan & Memori Brian, Kesehatan Mripat & Mripat, Enhancer Pria & Wanita.
  • Bahan Kosmetik
    Bahan Kosmetik

    Bahan Kosmetik

    Resik, Nglindhungi Kulit, Kaendahan, Nutrisi Suplemen Kulit, Bintik lan Kukul, Perawatan, Modifikasi Kecantikan, Antioksidan, Whitening, Anti-Aging, Exfoliating.
  • Bahan Panganan
    Bahan Panganan

    Bahan Panganan

    Suplemen Nutrisi, Asam Amino, Vitamin, Mineral, Bubuk Woh & Sayuran Alami, Pigmen, Pemanis, Protease, Probiotik.
  • API
    API

    API

    Selaras karo Standar GMP lan ISO9001, Peralatan & Teknologi Lanjut, Manajemen Produksi sing Ketat, Tim Peneliti sing Kuat.
bottom_icon

Produk Panas

  • Natural-Sophora-Japonica-Extract-Powder-98-Quercetin-1 Natural-Sophora-Japonica-Extract-Powder-98-Quercetin-2

    Bubuk Ekstrak Sophora Japonica Alami 98% Quercetin

    VIEW MOER
  • Bubuk Teh (1) Bubuk Teh (2)

    Grosir Bulk Organico Organik Upacara Matcha Green Tea Powder

    VIEW MOER
  • Susu-Thistle1 Susu-Thistle2

    Bubuk Ekstrak Susu Thistle Melindungi Hati Alami Silymarin 80%

    VIEW MOER
  • Gandum-Suket-1 Gandum-Suket-2

    Bulk Green Organic Barley Grass Powder

    VIEW MOER
  • Kunyit1 Kunyit2

    Bubuk Ekstrak Kunyit Alami 95% Curcumin

    VIEW MOER
  • Spirulina-Bubuk-1 Spirulina-Bubuk-2

    Pabrik Pasokan Organik Spirulina Tablet Spirulina Powder

    VIEW MOER
  • tribulus-terrestris-extract-1 tribulus-terrestris-ekstrak-2

    Grosir Natural Tribulus Terrestris Extract Powder 90% Saponin

    VIEW MOER
  • Acia-Berry-Powder-01 Acia-Berry-Powder-2

    Bubuk Acai Berry Organik Alami

    VIEW MOER

Skenario Aplikasi

  • Bahan Kosmetik

    Bahan Kosmetik

    Bahan baku kosmetik 100% alami.digunakake kanggo whitening, freckle lan kukul, antioksidan, anti-tuwa, exfoliating, resik, nglindhungi kulit etc.

  • Ekstrak Tanduran

    Ekstrak Tanduran

    Kabeh ekstrak tanduran 100% alami.iki digunakake digunakake ing pharmaceuticals, pangan, kesehatan tambahan, Kosmetik, wedang, pigmen alam etc.

API

API

Ing kontrol kualitas, kita strictly tindakake panjaluk ing ISO9001 lan GMP standar.kita mesthekake yen kabeh produk apik banget ing kualitas lan stabilitas.

API
Bahan Panganan

Bahan Panganan

Bahan pangan kita utamane ing suplemen nutrisi, kayata asam amino, vitamin, mineral, lan bubuk woh & sayuran alami, pigmen, pemanis, protease, probiotik dll.

Bahan Panganan
news_left_img

Pusat Warta

  • 05
    2023-12
    a

    Apa Manfaat Bubuk Enzim Papain?

    Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. dumunung ing Xi'an, Provinsi Shaanxi, China.Wiwit taun 2008, wis spesialisasi ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan ekstrak tanduran, ...

    Ndelengnews_view_more
  • 04
    2023-12
    asd

    Apa Maca Root Extract Powder Digunakake?

    Ngenalke Maca Root Extract Powder, suplemen kuat lan serbaguna sing digawa dening Xi'an Demeter Biotech Co., Ltd. Maca Root Extract Powder asale saka tanduran Maca, yaiku n...

    Ndelengnews_view_more
  • 03
    2023-12
    asd

    Kanggo Apa Ekstrak Biji Anggur Digunakake?

    Bubuk Ekstrak Biji Anggur, bahan alami sing sugih OPC lan Procyanidins b2, wis misuwur ing macem-macem industri amarga akeh keuntungan kesehatan.Diekstrak saka wiji anggur, kekuwatan iki ...

    Ndelengnews_view_more